Les escoles del municipi s’apropen al món de la ciència

Dimarts, 10 d'abril de 2018 a les 00:00

L’alumnat dels cicles superiors de primària dels centres educatius de Castellbisbal participen en el programa Kid’s Lab de l’empresa BASF.


Durant les darreres setmanes, nens i nenes dels cursos de cicle superior de l’escola Els Arenys, Benviure, Mare de Déu de Montserrat i Les Vinyes han participat en el programa Kid’s Lab, una iniciativa educativa de BASF, empresa que compta amb un important centre de producció a Castellbisbal. L’objectiu d’aquesta iniciativa és despertar l’interès per la ciència a l’alumnat de 8 a 12 anys, mitjançant el joc i l’experimentació.

El taller que van fer els nens i nenes de les escoles de Castellbisbal va ser el grup d’experiments “Clever Foodies”, que incideix en el tema de l’alimentació saludable. L’alumnat, vestit amb ulleres i bates de protecció, havien de detectar i identificar les vitamines i pigments de les fruites i verdures, a més de fer mesures de volums i aprendre a utilitzar pipetes i tubs d’assaig.

L’Ajuntament i BASF estan treballant conjuntament per poder incloure aquestes visites i tallers en la guia de recursos del portal Educaentorn, on es fa un llistat de tota l’oferta d’activitats educatives que s’ofereixen al municipi.

Darrera actualització: 10.04.2018 | 11:47