L’Espai d’Adults ofereix classes de reforç de matemàtiques per als alumnes de Batxillerat

Dimecres, 24 d'octubre de 2018 a les 16:00

Per tal d'aprofitar al màxim les classes, s’exigeix un compromís d’assistència, puntualitat, compromís i actitud de treball positiva.

Aquest curs escolar, l’Espai d’Adults de Castellbisbal ofereix classes de reforç de matemàtiques per als alumnes de Batxillerat. Les sessions formatives són gratuïtes i, per evitar que se’n faci un abús, el professorat exigeix als joves que hi participen que mantinguin un compromís d’assistència i puntualitat a les classes així com una actitud positiva i constructiva envers els estudis.

La iniciativa de fer les classes de reforç s’ha adoptat des del mateix Espai d’Adults amb el suport de la Regidoria d’Educació i té per objectiu oferir més serveis als joves i a les famílies pensant que es tracta d’uns alumnes que es troben en període de formació i preparació per superar les proves d’accés a la Universitat: la Selectivitat.

Aquestes classes de reforç es fan els dilluns i els divendres, de 16.00 a 17.00 hores. Per a més informació i inscripcions cal posar-se en contacte amb l’Espai d’Adults:

Darrera actualització: 23.10.2018 | 18:09