Més de 2.000 alumnes comencen el curs escolar

Dimecres, 12 de setembre de 2018 a les 10:12

El curs es va inaugurar oficialment el passat 6 de setembre amb un acte conjunt de les comunitats educatives de Castellbisbal i Rubí.

Més de 2.000 alumnes dels cicles d’Infantil, Primària i Secundària començaran avui un nou curs escolar als diferents centres educatius de Castellbisbal.

Segons les dades facilitades per la Regidoria d’Educació, en total hi ha matriculats 344 nens i nenes a Infantil, 105 dels quals inicien la seva etapa d’escolarització a P3. El nombre més elevat d’alumnes es concentra a Primària, on enguany cursaran estudis 937 infants, entre els 6 i els 12 anys. La majoria, 295, ho faran a l’Escola Mare de Déu de Montserrat, seguida de l’Escola Els Arenys, amb 261, Les Vinyes, amb 193, i l’Escola Benviure, amb 188. Pel que fa a l’ensenyament secundari, un total de 741 joves han començat avui l’ESO a un dels dos instituts del municipi, 139 faran classes de Batxillerat i 52 cursaran algun cicle formatiu.

Altres ensenyaments
La llar d’infants municipal La Caseta, on els nens i nenes fan adaptació des del passat 6 de setembre, compta aquest curs amb 55 infants matriculats, menors de 3 anys. I pel que fa a l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch, dilluns vinent, 17 de setembre, més de 275 alumnes començaran el curs acadèmic.

A més, aquests dies, també es poden formalitzar les inscripcions a l’Espai d’Adults que enguany, i com a novetat, ofereix classes de preparació per a la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys.

Inici oficial del curs escolar
El curs escolar 2018-2019 que avui comença es va inaugurar de manera simbòlica el passat 6 de setembre, durant l’acte conjunt de les comunitats educatives de Castellbisbal i Rubí que enguany tocava celebrar al municipi veí.

La trobada va estar presidida pels alcaldes de les dues localitats, Joan Playà i Ana María Martínez, i va comptar també amb la participació del director de Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental, Jesús Viñas i de regidors d'ambdós ajuntaments. Tots van coincidir en encoratjar la comunitat educativa per continuar oferint un ensenyament de qualitat.

Darrera actualització: 12.09.2018 | 12:10