Passarel·les de moda, en imatges

Dilluns, 7 de maig de 2018 a les 00:00

Comerços de Castellbisbal surten al carrer per ensenyar les seves propostes de moda primavera-estiu i presentar els descomptes especials per celebrar el Dia de la Mare.

 


La Gata i el BelitreMartin's i Calçats Nuuk  s'han sumat a la campanya Posa't Wap@ que es va celebrar divendres passat al centre urbà del poble. Durant la tarda, aquests tres establiments locals van organitzar passarel·les de moda en què van participar una trentena de models, la majoria veïnes del municipi.

La desfilada correspon a unes de les accions planificades dins del pla anual 2018 de dinamització del comerç que està duent a terme l'Ajuntament. En la planificació d’aquest pla d’acció s’han treballat diferents objectius específics, com ara la promoció de la targeta Compradors Castellbisbal, donar eines formatives als comerciants per a la millora de l’eficiència i eficàcia  del seu negoci, realitzar campanyes mensuals coordinades amb l’Associació de comerciants BiSCA, etc. Tot plegat amb l'objectiu general de dinamitzar el comerç de proximitat i els serveis del municipi, i aconseguir que la població consideri el comerç local com la primera opció de compra.

Us deixem amb un ampli recull de fotografies de la jornada.

Darrera actualització: 07.05.2018 | 12:33