Tancament institucional del curs escolar

Dimecres, 4 de juliol de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament reuneix als representants de la comunitat educativa del municipi per fer un reconeixement públic a la important tasca que fan per garantir una educació de qualitat a Castellbisbal.


Durant la trobada, amb què es tanca oficialment el curs escolar, es va fer una menció especial al conserge de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, l’Antonio Aparicio, que es jubila després de més de 20 anys de dedicació al centre.

L’acte, celebrat ahir, va comptar amb la presència dels equips directius dels centres educatius del municipi, les AMPA, els conserges de les escoles i el personal de la regidoria d’Educació, l’Escola Municipal de Música, la Biblioteca, l’Espai d’Adults i l’equip d’assessorament i orientació psicopedagògica (EAP), a més d’altres membres del consistori. Tots van ser rebuts a la sala de plens de l’Ajuntament per l’alcalde, Joan Playà, i la regidora d’Educació, Melania Solis, que van adreçar unes paraules d’agraïment a tota la comunitat educativa i els van encoratjar a seguir treballant motivats per garantir que l’educació, a Castellbisbal, continuï sent un servei de la màxima qualitat.

Darrera actualització: 04.07.2018 | 13:54