Festa dels Drets dels Infants - Drets per a tothom

Diumenge, 28 de novembre de 2021 de 10.30 h a 14.00 h

De 10.30 a 14.00 hores, al parc de Folch i Torres

Festa dels Drets dels Infants en reconeixement dels drets a la salut, a l'educació, a la protecció i a la millora de la qualitat de vida.

Tallers:

  • Taller de cosir a màquina. Fes el teu estoig contra la violència de gènere amb material reciclat. Amb Calaix de l'àvia.
  • Teixir-dos. Entre tots, crearem un gran teixit en els quatre grans telers que s'instal·laran al parc i on podrem teixir per torns. Amb Gest Lúdic l'Obrador.
  • Taller per fer un penjoll, un clauer o unes arracades de coure que cal picar, polir i foradar. També hi haurà pigments de diferents minerals per fer els colors. Amb Gest Lúdic l'Obrador.
  • Jocs del món amb el Casal Infantil El Mirador. Coneixes el wari o el yoté? N'aprendrem de primera mà amb l'alumnat i els pares i mares del centre.
  • Mural contra la violència de gènere. Entre tots, elaborarem un mural i un cop acabat visitarà els centres públics.

Handbol femení al carrer
Activitat de promoció de l'handbol amb circuits habilitats oberts a tots els participants. Amb motiu de les Jornades del Mundial Femení d'Handbol que se celebren de l'1 al 19 de desembre.

Tast de marxa nòrdica
Amb la secció de marxa nòrdica del Club Mindundis Team.

Posa't la gorra
Amb aquest projecte es recapten fons per al manteniment de La casa dels xuklis d'Afanoc on s'acull, de manera gratuïta, els familiars dels infants i adolescents amb càncer que s'han de desplaçar de localitat per raons de tractament. Gorres gratuïtes per als nens i les nenes i els adults les podran comprar.

Parc Folch i Torres

Parc Folch i Torres - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 05.11.2021 | 13:30