Instal·lació: Anna Mimó

Del 21 de maig al 20 de juny de 2021

Del 21 de maig al 20 de juny, a l'entrada de Fercam del carrer Santa Rita

Instal·lació d'Anna Mimó

Dibuixo sobre el que sento, prenc la meva vida com a material sensible sobre el que treballar. Cada il·lustració és el reflex d’un dia, d’una emoció, d’una experiència viscuda. Una frase, una cançó, una imatge, algú especial. El meu estil simple i minimalista va directe al gra, i entre sense filtres pels ulls de qui ho mira. La tinta negra funciona com els ferros d’un hivernacle, donen estructura a la imatge i li donen un aspecte dur i orgànic a la vegada. M’encanta fer servir l’aquarel·la perquè està viva, m’agrada dominar l’aigua o que ella em domini a mi, aquesta petita lluita meravellosa a partir de la qual omplo de color aquells punts on vull que es posi l’ull, o el cor, de qui observa.

Brodo perquè és una manera de treure les il·lustracions de les dues dimensions del paper i portar-les a un altre pla, on puc jugar amb volums i amb l’efecte de la llum sobre els fils. Resseguir cada línia amb fil i agulla permet analitzar fins al més petit dels detalls. A més, requereix temps: és una tècnica lenta que requereix de moltes hores i en gaudeixo molt. Amb pressa no surt bé.

Teixeixo per necessitat. És el meu oasi, la meva teràpia. M’ajuda a mantenir l’ansietat a ratlla i em permet conèixer persones que ho viuen amb la meva mateixa passió. Tocar els cabdells de fil, sentir les textures, connectar amb la tradició d’un món que es va perdent poc a poc. Perquè el “fet a mà” no hi cap en un món on cada dia tots tenim més pressa, encara és més important esforçar-nos per mantenir-lo viu.

Tocar, tacar-se, moure els dits, fer servir les mans.

Il·lustració per anar a la part posterior dels camions de transport de l’empresa FERCAM.

Projecte amb la Producció Cultural de l’empresa FERCAM.

Accés lliure permanent sense reserva

Activitat inclosa a la programació del festival NYS Polígon Arts

Fercam Transportes, SA

C. Ferralla, 38 ( Pol. Ind. Sant Vicenç ) - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Nom de contacte: Xavier Majem
Telèfon: 93 776 75 00
Adreça electrònica: barcelona@fercam.com
Lloc web: www.fercam.com
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 18.05.2021 | 12:41