Instal·lació: Khe Pazha Jente

Del 21 de maig al 20 de juny de 2021

Del 21 de maig al 20 de juny, a la zona verda del carrer Estàtica

Instal·lació del col·lectiu l'EARC

El col·lectiu L’EARC l’integren sis joves adolescents de l’Institut de Castellbisbal que formen un equip d’ArtTeràpia. Aquesta tècnica terapèutica permet posar a l’alumnat en contacte amb les seves capacitats i dificultats. El procés creatiu artístic ajuda a la seva expressió i comunicació. Els sis alumnes, de cursos de 3r i 4rt de la ESO, presenten una proposta artística molt propera i viscuda per cadascun d’ells, i que sintonitza amb les inquietuds del seu llenguatge visual: el dibuix mural. Els colors i les formes del seu traç ens parlen de la seva identitat, i ho fan des d’una mirada individual, que sumada a la del conjunt, conforma un tot del col·lectiu, és a dir, la suma de traços parla de cadascun d’ells i alhora de tot l’equip. 

Els membres del col·lectiu L’EARC són Roger Portillo, Marc Juárez, Jose Antonio Poza, Alejandro Llamas, Óscar Carbajo i Oriol Sastre. Els acompanyen i assessoren la psicopedagoga Núria Monge i l’artterapeuta Susana Freije, amb la col·laboració de l’alumnat de PFI: Cristian Moreno, Iván Contreras, Víctor Sendín i David Ramos. 

“KHE PAZHA JENTE” és un projecte que es durà a terme damunt d’un contenidor de grans dimensions. 

Projecte que compta amb la col·laboració del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Castellbisbal, de l’empresa ZARCA, de l’empresa CABA i de l’Institut de Castellbisbal.

Accés lliure permanent sense reserva

Activitat inclosa a la programació del festival NYS Polígon Arts

Darrera actualització: 18.05.2021 | 13:38