IV Ruta de la tapa

Del 31 de maig al 2 de juny de 2019

31 de maig i 1 i 2 de juny, als establiments locals

La Ruta de la tapa, al teu mòbil

També podeu seguir la Ruta de la tapa a l'app Castellbisbal a prop.

A punt per a la temporada d’estiu, us oferim una nova edició de la Ruta de la Tapa: una mostra gastronòmica dels bars i restaurants del poble. 

Durant la Ruta de la Tapa, s’escollirà la millor tapa de Castellbisbal del 2019. Entre tots els participants, es faran sortejos d’àpats dobles en els establiments participants.

Per gaudir d’aquesta activitat, adreceu-vos als establiments participants i demaneu la tapa elaborada amb motiu de la Ruta de la Tapa 2019.

Consulteu les intoleràncies alimentàries en cada establiment

  • Horaris de degustació: consulteu els horaris en el programa.
  • Preu: una tapa i un quinto, 2,5 €

Relació d'establiments participants i tapes

Vota la millor tapa i guanya un sopar per a dues persones!

Sorteig de degustacions dobles en els establiments particpants. Demaneu les butlletes de vot en els mateixos bars i restaurants.

Heu de dipositar la butlleta a l’urna que hi hagi en el bar o restaurant on voleu aconseguir la degustació. Perquè les butlletes siguin vàlides, han d’estar segellades per tres establiments participants diferents.

El sorteig es farà els dies 3 i 4 de juny a cada establiment participant. Serà el responsable del local, qui extraurà la butlleta premiada.

Només es podrà guanyar una degustació doble per persona. El resultat es comunicarà als guanyadors via telefònica. 

El recompte de les butlletes permetrà escollir les tres millors tapes.

Vols anar de tapeig gratis?

Aquest any, et convidem a la Ruta! Si vols guanyar cinc tapes dobles només has d’entrar al Facebook de Comerç els dies previs a la Ruta i participar en el sorteig “Anem de tapes”. Per saber-ne més de la promoció, segueix-nos a la pàgina cbcomerc i vine de tapeig gratis!

Darrera actualització: 27.05.2019 | 11:08