Khe Pazha Jente

Del 21 de maig al 20 de juny de 2021

El col·lectiu L’EARC l’integren sis joves adolescents de l’Institut de Castellbisbal que formen un equip d’ArtTeràpia. Aquesta tècnica terapèutica permet posar a l’alumnat en contacte amb les seves capacitats i dificultats. El procés creatiu artístic ajuda a la seva expressió i comunicació.

Amb el projecte Khe Pazha Jente, els sis alumnes, de cursos de 3r i 4rt de la ESO, presenten una proposta artística molt propera i viscuda per cadascun d’ells, i que sintonitza amb les inquietuds del seu llenguatge visual: el dibuix mural. Els colors i les formes del seu traç ens parlen de la seva identitat, i ho fan des d’una mirada individual, que sumada a la del conjunt, conforma un tot del col·lectiu, és a dir, la suma de traços parla de cadascun d’ells i alhora de tot l’equip. 

Els membres del col·lectiu L’EARC són Roger Portillo, Marc Juárez, Jose Antonio Poza, Alejandro Llamas, Óscar Carbajo i Oriol Sastre. Els acompanyen i assessoren la psicopedagoga Núria Monge i l’artterapeuta Susana Freije, amb la col·laboració de l’alumnat de PFI: Cristian Moreno, Iván Contreras, Víctor Sendín i David Ramos. 

Khe Pazha Jente és un projecte que s'ha dut a terme damunt d’un contenidor de grans dimensions, que s'ha inclòs dins la programació del festival NYS Polígon Arts

Compta amb la col·laboració del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Castellbisbal, de l’empresa ZARCA, de l’empresa CABA i de l’Institut de Castellbisbal.

 

Darrera actualització: 09.06.2021 | 09:23