Recollida selectiva als establiments d'hostaleria, restauració i cafeteries

Dimecres, 14 d'abril de 2021 a les 00.00 h

Què és?

Campanya per avaluar com es fa la recollida selectiva en el sector de l'hosteleria i la restauració per tal de poder dur a terme accions de millora en els casos en què sigui necessari.

Objectius de la campanya

  • Informar de l'obligatorietat de fer la recollida selectiva als establiments i ajudar-los perquè puguin fer-la.
  • Identificar els establiments que encara no fan la recollida selectiva i dur a terme les accions necessàries perquè la facin.

Quin volum de residus genera el sector comercial?

A Catalunya, el 63,5 % dels residus es generen als domicilis mentre que el 36,5 % restant correspon al sector comercial. D'aquest darrer percentatge, la meitat correspon als establiments d'hostaleria, restauració i cafeteries.

Fases del projecte

  1. Planificació i formació.
  2. Treball de camp.
  3. Anàlisi de les dades.

 

Darrera actualització: 03.05.2021 | 12:25