Reis 2021

Del 10 de desembre de 2020 al 9 de gener de 2021

L’Ajuntament de Castellbisbal i la Comissió de Reis informa dels següents canvis en la rebuda de Ses Majestats els Reis d'Orient d’enguany:

PRIMER. A causa de la situació sanitària en què vivim, Castellbisbal enguany no podrà rebre els Reis d'Orient amb una Cavalcada com estàvem acostumats. Tanmateix, des de la Comissió de Reis i l'Ajuntament de Castellbisbal s'ha treballat molt intensament, per oferir una arribada com es mereixen els Reis d’Orient, sempre amb la premissa de buscar la màxima responsabilitat possible.

SEGON. En aquesta edició, al no haver-hi Cavalcada no es podrà comptar amb la participació i col·laboració dels Patges Reials de 3r de primària. Per aquesta raó enguany no hi haurà el tradicional sorteig. No obstant això es buscarà la manera perquè aquests infants puguin participar en la pròxima Cavalcada.

TERCER. Enguany, la Comissió de Reis ha augmentat en entitats participants, així assegurant poder arribar a la màxima població. Gràcies a aquest fet, es garanteix que els Reis  d’Orient i l’Ambaixadora  Namir seran a Castellbisbal, els dies 3, 4 i 5 de gener de 2021.

QUART. També  es garanteix que els infants de Castellbisbal de 0 a 12 anys, podran fer arribar les seves cartes a Ses Majestats els Reis d’Orient, de forma presencial, amb cita prèvia o bé per correu electrònic.

Per a més informació, consulta el cartell dels Reis 2021 o el llibret de Nadal que edita l'Ajuntament de Castellbisbal.

Si voleu, també podeu consultar el comunicat oficial de l'Ambaixadora Namir i descarregar-vos la carta als Reis on podreu escriure tots els vostres desitjos.

En vista de la possible afluència que pugui comportar la realització de les diferents activitats, apel·lem a la responsabilitat col·lectiva. Gràcies per la paciència i la comprensió!

Il·lumina el teu balcó, il·lumina els teus somnis.

Darrera actualització: 15.12.2020 | 15:01