Esmorzar + Visita al Monestir de Sant Cugat i al celler cooperatiu

Diumenge, 31 de maig de 2015 de 09.30 h a 14.00 h

Sortida a les 9.30 hores de La Bassa

Hora de sortida: 9.30 hores, a La Bassa (av. Gaudí)

Preu: 5 euros ( es pagarà al museu)

Organitza: Museu de la Pagesia

Places limitades
Cal inscripció a l’edifici d’Els Costals o al 93 772 38 83


El monestir tal com avui el coneixem és el resultat d’un llarg procés constructiu. Des de la seva fundació al segle IX fins a la dissolució de la comunitat benedictina el 1835, ha sofert successives transformacions. El resultat és la sobre posició i convivència d’estils arquitectònics diversos amb gran presència del romànic i el gòtic.

El Celler Cooperatiu Modernista fou constituït per Cèsar Martinell l’any 1921 per servir a la cooperativa vitivinícola de Sant Cugat. Una exposició permanent explica el procés d’elaboració del vi i la transformació de Sant Cugat, de vila agrícola a ciutat de serveis.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 15:45