Ja coneixem els nens i nenes que pujaran a les carrosses dels Reis

Dimarts, 29 de desembre de 2015 a les 15:08

Aquest migdia s'ha fet el sorteig per escollir els 16 nens i nenes que el proper dia 5 de gener acompanyaran els Reis, durant la cavalcada.


La sala de plens ha acollit totes les famílies que han volgut seguir el sorteig per conèixer qui seran els nens i nenes que tindran la sort de poder acompanyar a Ses Majestats Els Reis de l'Orient durant la cavalcada del dia 5 de gener.

Els mateixos nens i nenes que han vingut a veure el sorteig han estat els encarregats de treure les butlletes guanyadores i de llegir els noms dels afortunats. Durant el sorteig, algunes imatges curioses, com l'emoció en reconèixer el nom d'algun amic que ha estat escollit o la vergonya dels més petits a l'hora de treure les butlletes.

Podeu consultar quins han estat els números guanyadors mitjançant l'acta del sorteig que trobareu a la barra lateral dreta i a la qual també podeu accedir fent clic aquí

 

Mecànica del sorteig

Al sorteig hi poden participar tots els nens i nenes de tercer de primària de les escoles de Castellbisbal. Per tal que hi hagi un repartiment equitatiu entre tots els centres educatius del poble, el sorteig es fa per classes, de manera que s'escullen dos nens de cada aula. A més, es tria un tercer infant que actua com a suplent i que serà qui podria pujar a la carrossa, en cas que algun dels nens escollits, no pogués fer-ho.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 17:21