Jornada de Portes Obertes a l'Escola de Música

Dimarts, 24 de maig de 2016 a les 15:36

Demà a la tarda, Jornada de Portes Obertes a l'Escola de Música i fins al 3 de juny, es podran fer les preinscripcions per al curs vinent.


Totes les persones que estiguin interessades en inscriure's a l'Escola Municipal de Música, tenen l'oportunitat, demà dimecres, de visitar-la i conèixer-ne tant les instal·lacions com el professorat i el projecte educatiu, ja que de cinc de la tarda a nou del vespre, se celebraran les Jornades de Portes Obertes en aquest centre educatiu.

Com cada any, les Portes Obertes es fan coincidir amb el període de preinscripció i matriculació d'alumnes per al curs vinent. En aquesta ocasió, les preinscripcions s'allargaran fins al dia 3 de juny.

Podeu veure un recull de fotos de les Portes Obertes fent clic aquí o mitjançant l'enllaç que trobareu al final d'aquesta pàgina

Oferta 2016-2017
L'oferta educativa de l'Escola de Música per al proper curs segueix la línia dels darrers anys, tot i que s'hi han introduït algunes novetats per tal d'ajustar-la al màxim a les demandes dels alumnes. 

En aquest sentit, per exemple, la formació per a adults s'ha diferenciat en dos grups (inicial i avançat) i, a més, s'ha ampliat l'oferta de formacions obertes i s'hi ha incorporat el Conjunt orff que ofereix la possibilitat de gaudir de la música en conjunt a partir dels instruments de placa i percussió.

Per a més informació de les activitats i proposte, podeu adreçar-vos a la mateixa l'Escola de Música.

Darrera actualització: 23.12.2019 | 15:38