Castellbisbal se suma a la campanya d'identificació i esterilització d'animals de companyia

Dilluns, 30 de gener de 2017 a les 10:03

Entre l’1 de febrer i el 30 d’abril, tots els centres veterinaris adherits a la campanya, ofereixen preus reduïts als seus clients per esterilitzar els animals de companyia i/o per identificar-los.

 

L’Ajuntament de Castellbisbal se suma a la difusió de la sisena edició de la campanya “Sóc Responsable” de la Fundació per a l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) que promou la identificació i l'esterilització dels animals de companyia amb preus reduïts.

Aquesta iniciativa té com a objectiu conscienciar els amos d'animals de companyia de l'obligatorietat d'identificar les seves mascotes i dels avantatges que representa l'esterilització en la disminució del nombre d'abandonaments, entre altres factors.

La campanya “Sóc Responsable” és possible gràcies a la participació dels centres veterinaris col·laboradors, que de manera desinteressada, sense rebre cap subvenció o ajut econòmic, s'adhereixen a la iniciativa.

De l'1 de febrer al 30 d'abril del 2017, els propietaris d'animals de companyia que ho vulguin, s'han d'inscriure a la web de la campanya “Sóc Responsable” i així accedir a la identificació i esterilització als preus màxims establerts per la Fundació. Tot i així, els veterinaris són lliures d'aplicar les tarifes que creguin més convenients dins d'aquests límits.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 17:01