Obres de millora al carrer de Pi i Margall i al Pati de l’Esbarjo

Dimarts, 12 de juliol de 2022 a les 09:30

Les millores també inclouen La Barana que s’està pintant i on cal arranjar el paviment. Per fer aquestes feines, La Barana estarà tallada al trànsit durant 48 hores.

 

Aquest mes de juliol s’estan fent diverses obres de millora al nucli urbà. D’una banda, al carrer de Pi i Margall s’està arranjant la Barana i el paviment; i d’altra, al Pati de l’Esbarjo s’hi ha instal·lat un tendal per oferir més confort a les persones que usen aquest espai.

Obres carrer de Pi i Margall
Les obres del carrer de Pi i Margall consisteixen en arranjar el paviment que està desgastat pel pas del temps i el trànsit de vehicles. En concret, s’estan rejuntant les llambordes del tram comprès entre la Plaça i el carrer de l’Estació i també s'arranjarà el paviment de la part superior de La Barana que, a més, s’està pintant en la seva totalitat.

Totes aquestes obres s’estan realitzant des de dilluns sense haver d’interrompre el trànsit més enllà d’alguns talls de carrer esporàdics. Això no obstant, entre avui dimecres, a les 7 del matí i divendres, també a les 7.00 hores, serà necessari prohibir l’accés de vehicles a La Barana per poder arranjar el paviment. En total serà un tall de 48 hores de durada durant les quals els carrers de Sant Marc i del Pedró quedaran sense sortida. L’accés de les persones que vagin a peu estarà garantit en tot moment.

Les obres d’arranjament del paviment del carrer de Pi i Margall van a càrrec de l’empresa Construccions Vicenç, SL, i tenen un cost de 10.715,37 €. Es preveu que estiguin finalitzades aquesta mateixa setmana.

Pati de l’Esbarjo
Una altra de les obres que s’estan fent aquests dies al nucli urbà és la instal·lació d’un tendal al Pati de l’Esbarjo. D’aquesta manera, es vol oferir un espai d’ombra a les moltes persones que usen aquest lloc com a zona per descansar o jugar amb els infants.

En aquest cas, la instal·lació ha anat a càrrec de l’empresa Personalització d’Espais Públics, SL, i ha tingut un cost de 8.252,20 €. A hores d’ara encara manca reposar el mobiliari urbà abans de poder reobrir l’Esbarjo.

 

Darrera actualització: 13.07.2022 | 09:14