Tancament temporal de l’Espai de La Plaça i els edificis del carrer Sant Joan i Sant Marc

Divendres, 8 d'abril de 2022 a les 00:00

Aquests equipaments municipals estaran tancats al públic de l’11 al 22 d’abril per realitzar intervencions arquitectòniques, indispensables per poder dur a terme properament les obres de rehabilitació previstes en aquests espais.


De l’11 al 22 d’abril l’Espai de la Plaça i els edificis del carrer Sant Joan i Sant Marc estaran tancats al públic. Durant aquests dies, el servei d’atenció ciutadana de l’Espai de La Plaça es traslladarà a les instal·lacions de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch, on s’atendrà a les persones usuàries només en horari de matí, de 10.00 a 13.30 hores.

Fruit del tancament temporal d’aquests espais, s’ajorna al dilluns, 25 d’abril, l’inici de les activitats lúdiques que es fan en aquests equipaments, com ara els tallers de l’Espai de la Plaça i els de la gent gran.

El motiu del tancament al públic durant les properes dues setmanes de l’Espai de La Plaça i els edificis del carrer Sant Joan i Sant Marc són les proves de càrrega que s’han de fer als equipaments. Aquests treballs són indispensables per poder dur a terme, properament, les obres de rehabilitació previstes en aquests espais.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 08:40