Entra en funcionament l'Armari Solidari

Divendres, 4 d'abril de 2014 a les 09:40

La iniciativa, impulsada per un grup de voluntaris, neix amb la voluntat de crear un punt de trobada per cobrir les necessitats bàsiques de roba i calçat.

A partir d’avui es posa en funcionament l’Armari Solidari, un projecte que neix amb la voluntat de donar un cop de mà a les economies familiars. La iniciativa consisteix en el següent: cada primer divendres de mes, de les 16.00 a les 19.00 hores, les persones que ho necessitin poden adreçar-se al local de l’antiga biblioteca, situat al primer pis del número 2 del carrer Sant Joan, per recollir roba, calçat i material tèxtil en bon estat.

Amb el projecte de l’Armari Solidari també es fa una crida a la participació ciutadana, ja que tot el que s’hi ofereix prové de donacions dels mateixos veïns. En aquest sentit, les persones interessades a col·laborar amb la iniciativa també poden portar a l’Armari Solidari, les tardes de cada primer divendres de mes, les peces de roba i calçat en bon estat que ja no facin servir i que altres famílies segurament podran aprofitar.

L’Armari Solidari està gestionat per un grup de persones voluntàries del municipi i compta amb la col•laboració de les regidories de Serveis Socials, Medi Ambient i Solidaritat de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 19.03.2019 | 10:00

Imatges

L'alcaldessa acompanyada de les regidores de Benestar Social i de Solidaritat va visitar la seu de l'Armari Solidari