S'obren les inscripcions per als Tallers de l'Espai de la Plaça

Dijous, 23 de gener de 2014 a les 16:22

L’Àrea de Benestar Social ha presentat la nova programació dels Tallers de l’Espai de la Plaça que començaran aquest mes de febrer. La principal novetat d’enguany és el curs Iniciació a la tablet que té per objectiu aconseguir que els alumnes aprenguin a obtenir el màxim rendiment de les seves tauletes electròniques adaptant-les als seus gustos i necessitats i podent trobar les aplicacions que els poden ser de més interès.

De fet, cada any, l’Àrea de Benestar Social fa un esforç per aconseguir que els Tallers de l’Espai de la Plaça s’adaptin a aquelles persones que volen aprendre a utilitzar les noves tecnologies de la informació. És per això que en aquest primer semestre del 2014, es mantenen els tallers de Navegació per Internet i Xarxes Socials i s’ofereix, un cop més, el d’Iniciació a la informàtica específic per a la Gent Gran.

Com sempre, el programa d’activitats pretén ser molt variat i oferir propostes que puguin agradar a tots els públics: des d’arts escèniques (com Cor de gòspel, Danses de Bollywood o el taller Teatre per tothom) fins a activitats més artístiques com Dibuix i pintura, Restauració de mobles i objectes o el Taller Anglès de supervivència.

Inscripcions
Els Tallers de l’Espai de la Plaça estan oberts a la participació de tothom i no només de la Gent Gran. Les inscripcions es faran entre els dies 27 i 31 de gener i les persones que tinguin el carnet de Serveis Socials per a la Gent Gran i els discapacitats gaudiran d’un descompte del 50% del preu.

 

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:46