El sorteig del viatge a Disneyland Paris ja té guanyador

Dimecres, 19 de febrer de 2014 a les 14:41

El 5712 ha estat el numero premiat del sorteig que per primera vegada ha organitzat la Regidoria de Comerç, amb la voluntat de donar un impuls al teixit comercial local.

L’alcaldessa, Dolors Conde, i la regidora de Comerç, Conxi Llurba, han estat les encarregades aquest migdia de fer el lliurament d’un viatge a Disneyland Paris a Joan Subirana, propietari de la butlleta numero 5712. Aquest ha estat el numero premiat del sorteig que per primera vegada ha organitzat la Regidoria de Comerç, amb la voluntat de donar un impuls al teixit comercial local.

Un total de 130 comerços i serveis del municipi s’han sumat a la iniciativa de l’Ajuntament, posant una urna als seus establiments i repartint butlletes de participació entre els seus clients. La campanya, que va començar el passat 23 de gener i va finalitzar l’11 de febrer, ha rebut una molt bona acollida, com ho demostra el fet que durant aquests dies es van repartir unes 5.000 participacions.

El guanyador del sorteig, que va deixar la seva butlleta a la urna de la Ferreteria - Drogueria Roure Juni, ha rebut com a premi un viatge de tres dies i dues nits per a dos adults i dos nens menors de 12 anys a Disneyland Paris.

El número de la butlleta guanyadora coincideix, com marquen les bases del concurs, amb les quatre últimes xifres del número premiat el passat 15 de febrer de 2014 al sorteig de la ONCE.

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:08