La Policia Local realitza més de 18.000 serveis l'any 2013

Dimecres, 15 de gener de 2014 a les 11:45

La majoria dels serveis estaven relacionats amb l'àmbit de proximitat i assistencial.

Durant l’any 2013 la Policia Local de Castellbisbal va realitzar més de 18.000 serveis, la majoria dels quals en l’àmbit de proximitat i assistencial. A més, es van fer funcions de policia judicial instruint prop de 700 atestats i procedint a la detenció de 21 persones per diferents delictes.

Com a policia assistencial s’han fet uns 1.700 serveis de suport a persones grans, víctimes de violència domèstica, menors, víctimes de delictes sexuals i persones sense sostre. Dintre d’aquest apartat cal destacar el servei continuat que dóna el Grup d’Atenció a la Víctima (GAV) que es coordina amb el Departament de Serveis Socials, amb els serveis sanitaris del CAP i els Mossos d’Esquadra per tal de fer un seguiment dels diferents casos i donar una resposta el més eficient possible.

Pel que respecta a la seguretat vial, s’han desenvolupat campanyes preventives, activitats d’Educació Vial als centres educatius, controls preventius i serveis en accidents de trànsit, amb un total de 1.245 intervencions.

Envers el medi ambient, s’han portat a terme 135 serveis en incendis, residus, espècies protegides i caçadors.

En l’àmbit de la seguretat ciutadana, s’han fet prop de 9000 serveis de patrullatges preventius en total, tant pel casc urbà com per les urbanitzacions i els polígons industrials.

Darrera actualització: 11.11.2019 | 17:32