Les escoles se sumen a la celebració de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer

Dijous, 6 d'octubre de 2016 a les 14:01

Amb l’objectiu de promoure hàbits saludables, alumnes de P5 a segon de primària assisteixen a la representació de l’obra “L’hort d’en Marçal”, on es promociona el consum de fruita.


Amb el lema Actua contra el càncer. Menja sa i mou-te, la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer a tota Catalunya (FECEC) impulsa aquests dies la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer amb l’objectiu de conscienciar la població sobre la necessitat d’adoptar estils de vida saludables.

La secció local d’Oncolliga, conjuntament amb la FECEC i amb la col·laboració de l’Ajuntament, van organitzar el passat 3 d’octubre l’activitat “L'hort d’en Marçal”, a la qual van assistir més de 200 alumnes de P5 a segon de primària de les escoles Benviure, Els Arenys, Mare de Déu de Montserrat i Les Vinyes.

"L’hort d’en Marçal" és una activitat educativa que té com a objectiu recomanar als infants que augmentin el consum diari de verdures i fruites de manera variada, i consisteix en un espectacle de titelles, que es va representar a l’auditori d’Els Costals, i un taller d’alimentació saludable on els nens i nenes van fer broquetes de fruita que després es van poder menjar.

La Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer va acompanyada d'una campanya online #menjasaimoute i un espot protagonitzat pels populars actors, Mercè Sampietro i Jordi Planas que conviden la població a fer-se una foto menjant sa i penjar-la a les xarxes.

 

 

Darrera actualització: 12.12.2019 | 17:24