Dijous Gras, en imatges

Divendres, 1 de març de 2019 a les 00:00

La diversió i la disbauxa del Carnestoltes ja ha arribat a Castellbisbal. Ho ha fet amb tallers, espectacles i “molt bon rotllo” per a tothom.


Castellbisbal ha celebrat el Dijous Gras com marca la tradició. Menjant botifarra d’ou, truita i llardons... Però també donant la benvinguda amb ganes de gresca al Rei Carnestoltes.

La tarda va començar amb tallers de disfresses, complements, perruqueria i maquillatge a la Plaça de l’Església, i amb el divertit berenar de Dijous Gras que l’Entitat de la Gent Gran va organitzar a l’Espai de la Plaça.

L’espectacle La gran família!, protagonitzat per una mare i els seus fills gegants, va recórrer els carrers del centre i va animar el públic fins que, al voltant de les set de la tarda, va fer la seva entrada triomfant Sa Majestat Carnestoltes, que amb la seva comitiva va donar el tret de sortida a la festa, que continua aquest vespre, amb l’espectacle Michael Jackson The King is back al Casal Cultural i la Rua de Carnestoltes que celebrarem demà, dissabte. Diumenge, el torn serà de la cercavila infantil.

El Dijous Gras va acabar, com marca la tradició, amb el tastet llarder, amb botifarra d’ou, llardons i brou, que cada any reparteix la Colla del Bon Àpat.

Darrera actualització: 01.03.2019 | 10:20