La Taula de Salut s'estrena amb un decàleg per combatre els polls

Dilluns, 3 de febrer de 2014 a les 18:18

La Taula de Salut de Castellbisbal ha començat a funcionar creant un decàleg sobre com actuar en cas de trobar polls o llémenes.

El document busca unificar i fer més comprensible la informació que s’ofereix sobre aquest tema que afecta tothom i que preocupa especialment pares i mares, així com el professorat i el personal sanitari. 

El decàleg, titulat I ara, què fem amb els polls? Es repartirà als pares, als centres escolars, al CAP i a les farmàcies i en altres espais en què es detecti presència de polls i llémenes , per exemple, l’Escola de Música o casals d’estiu per tal que es disposi de la mateixa informació en tots els casos.

A més a més, es completarà l’acció de difusió del decàleg amb tallers a les escoles i una xerrada per a pares i mares, ja que l’única manera de poder eliminar completament la presència d’aquests paràsits és fent una bona prevenció i fer el tractament correctament i evitar que els nens puguin ser font de contagi per a altres companys.

Transversalitat de la Taula de Salut

La Taula de Salut està integrada, conjuntament, per la Regidoria de Salut Pública, els centres escolars, les AMPA, el CAP, farmàcies i l’Agència de Salut Pública del Vallès Occidental Oest i va ser creada l’any 2013. Realitza reunions periòdiques, treballa temes de Salut Pública per tal d’aconseguir objectius comuns, amb l’objectiu de fer un abordatge integral i consensuat entre els agents de salut dels diferents temes tractats i així obtener una resposta unitària que permeti actuar d’una manera més eficient i eficaç. Aquesta taula permet abordar el temes de salut que ens preocupen en tots els aspectes d’una manera interdisciplinària i que inclogui la visió de tots els agents de salut.

Darrera actualització: 11.11.2019 | 17:33