Acta de la Junta de Govern Local del 27 de maig de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del 20 de maig de 2022.

Acord per aprovar la convocatòria per a l'exercici 2022 mitjançant el procediment de concurrència competitiva per a la concessió de beques als millors expedients de batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Diables de Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter cultural.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Potafocs de Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter cultural.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Molta Comèdia de Castellbisbal per la programació d'activitats culturals durant l'any 2021.

Acord per aprovar definitivament el projecte per al desplaçament d'una bateria de contenidors de residus soterrada situada entre els números 25 i 33 de l'av. Pau Casals.

Acord per aprovar l'ordre d'enderroc del mur de contenció de terres a l'av. Gayarre número 35 sense disposar de l'oportú títol habilitant.

Acord per aprovar l'ordre d'enderroc de les obres d'ampliació de porxo adossat a l'habitatge del carrer Cardener, 11 en el termini de sis mesos.

Acord per aprovar establir l'ordre de les empreses licitadores i considerar la millor oferta relació qualitat-preu del contracte dels serveis de cobertura fotogràfica de l'activitat municipal.

Acord per aprovar la liquidació de la indemnització per danys i perjudicis indemnitzables percebuda en forma de bestreta durant el període de suspensió del contracte de serveis de manteniment general del complex esportiu municipal Illa Esportiva a causa de la COVID-19.

Acord per aprovar la liquidació del contracte i la devolució de la garantia definitiva dipositada en la contractació del servei de Tallers de l'Espai de la Plaça per a l'any 2019: cursos de formació no reglada d'atenció comunitària.

Acord per aprovar desestimar el recurs de reposició formulat i confirmar la liquidació practicada amb motiu de la denegació de la llicència municipal per al muntatge d'una atracció de fira a la Festa Major de Sant Vicenç 2022.

Acord per aprovar la sol·licitud de pròrroga del projecte "Mentoratge digital impacte COVID-19" en relació amb la convocatòria del Pla Aprop AMB

Acord per aprovar concórrer en la convocatòria de subvencions de la Direcció de Serveis de Cooperació Local de la Diputació de Barcelona en el marc del Programa sectorial de rehabilitació i millora d'edificis, edificacions i jaciments arqueològics locals amb valors patrimonials.

Acord per aprovar concertar el contracte d'arrendament d'una nau industrial al carrer Comerç, núm. 10. per ser emprada com a magatzem de diverses entitats culturals municipals.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Amics de Sant Antoni Abat de Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter cultural.

Precs i preguntes.

Darrera actualització: 13.06.2022 | 17:32