Acta de la Junta de Govern Local del 29 d'abril de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del 22 d'abril de 2022.

Acord per aprovar concórrer en la convocatòria de 2022 del Pla "Xarxa de Governs Locals 2020-2023" amb diferents projectes d'actuació dels recursos inclosos en el Catàleg de Serveis 2022.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Cuca de Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter cultural.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat AFA de l'Institut-Escola Les Vinyes per dur a terme activitats de caràcter educatiu.

Acord per aprovar la justificació parcial de la subvenció atorgada a l'entitat AFA Mare de Déu de Montserrat en concepte de les diferents activitats i projectes desenvolupats durant l'any 2021 i requerir l'import que renuncien a justificar.

Acord per aprovar la denegació de la prestació social de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer d'habitatges dels joves de Castellbisbal.

Acord per aprovar la justificació de la prestació de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer d'habitatge dels joves de Castellbisbal presentada per una sol·licitant.

Acord per aprovar l'atorgament dels ajuts/subvencions destinats al transport dels i de les joves per a la seva educació post-obligatòria.

Acord per aprovar la denegació de l'atorgament de llicència urbanística per les obres de pavimentació de camins rurals al sector nord de Can Nicolau de Dalt (parcel·les 33, 34 i 35 del polígon 1).

Acord per aprovar l'ordre d'enderroc de la bassa de reg de planta rectangular instal·lada a la finca del sector nord de Can Nicolau de Dalt (parcel·la 33 del polígon 1).

Acord per aprovar l'ordre d'enderroc d'una edificació amb ús indeterminat a la parcel·la 13 del sector sud de Can Nicolau de Dalt per no disposar de l'oportú títol habilitant i no susceptible de legalització.

Acord per aprovar la segona i última pròrroga del contracte del servei de neteja i desinfecció de les instal·lacions i equipaments municipals per a la prevenció i control de la legionel·losi i les analítiques de potabilitat.

Acord per aprovar expedient ordinari, plecs de prescripcions tècniques i plecs de clàusules administratives per a la contractació del servei d'informació i assessorament jurídic en matèria de consum de Castellbisbal.

Acord per aprovar la liquidació definitiva del contracte i devolució de la garantia definitiva del contracte de serveis d'implantació d'una eina global d'administració electrònica per a la gestió de documents i de tràmits de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Acord per aprovar l'adjudicació del contracte de les obres de substitució del paviment del pavelló de l'Illa Esportiva de Castellbisbal.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Club Bàsquet Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Precs i preguntes.

Darrera actualització: 10.05.2022 | 18:00