Acta de la Junta de Govern Local del 3 de juny de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del 27 de maig de 2022.

Acord per aprovar la justificació de la prestació de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer d'habitatges dels joves de Castellbisbal presentada per un sol·licitant.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Associació de Propietaris de la urbanització Costablanca per a dur a terme activitats de caràcter cultural.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal il'entitat Associació Nou Random Rol per dur a terme activitats de caràcter cultural.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Associació per a la promoció de l'espectacle infantil i juvenil a Castellbisbal (La Xarxa) per a la programació d'activitats culturals durant l'any 2021.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Associació Esportiva Pota-rojos per dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Esport Motor Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal  i l'entitat Club Patí Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Unió Esportiva Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar l'ordre d'enderroc del cobert existent a la parcel·la del carrer Freser, número 19, per no disposar de l'oportú títol habilitant.

Acord per aprovar autoritzar la realització d'un tractament fitosanitari no agrari a la subestació elèctrica d'Endesa al carrer Ferralla número 26.

Acord per aprovar la certificació d'obres tretze i última del contracte del LOT 2 de reparació i millora de trams de voreres en el nucli urbà, urbanitzacions i polígons de Castellbisbal.

Acord per aprovar expedient ordinari, plecs de prescripcions tècniques i plecs de clàusules administratives particulars per a la contractació del servei de control de plagues als equipaments municipals de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Acord per aprovar la concessió de llicència municipal per espectacle públic i activitat recreativa musical extraordinària a realitzar en espai obert al públic al costat de l'edifici Casal de Benviure, el dia 16.06.22.

Acord per aprovar la concessió de llicència municipal per espectacle públic i activitat recreativa musical extraordinària a realitzar en espai obert al públic al costat de l'edifici Casal de Benviure, el dia 18.06.2022.

Acord per aprovar concórrer en la convocatòria per a la concessió de subvencions de la Generalitat de Catalunya per a l'inventari i la documentació dels béns culturals que integren els museus catalans per a l'any 2022.

Donar compte del Decret núm. 53/2022, dictat per la lletrada de l'administració de justícia del Jutjat Contenciós Administratiu número 3 de Barcelona.

Precs i preguntes.

Darrera actualització: 14.06.2022 | 16:39