Acta de la Junta de Govern Local del 31 de desembre de 2021

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del 24 de desembre de 2021.

Acord per aprovar el contracte privat de lloguer del Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal i el plec de clàusules per a la realització d'actes i activitats per a l'any 2022.

Acord per aprovar l'acceptació de l'ingrés de documentació del Jutjat de Pau de Castellbisbal a l'Arxiu Municipal.

Acord per aprovar la justificació de la prestació de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer d'habitatges dels joves de Castellbisbal presentada per un sol·licitant.

Acord per aprovar la justificació de la prestació de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer d'habitatges dels joves de Castellbisbal presentada per dues sol·licitants.

Acord per aprovar la justificació de la prestació de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer d'habitatges dels joves de Castellbisbal presentada per diversos sol·licitants.

Acord per aprovar la convocatòria mitjançant el procediment de concurrència competitiva per a la concessió de prestacions socials de caràcter econòmic d'urgència social per al pagament del lloguer d'habitatges dels jvoes de Castellbisbal per a l'any 2022.

Acord per aprovar ordenar solidàriament l'enderroc dels coberts amb ús de magatzem instal·lats als patis exteriors de les naus del passatge del metall, número 17.

Acord per aprovar el projecte modificat i aprovar la modificació del contracte de les obres de remodelació integral del pati infantil de l'escola Mare de Déu de Montserrat de Castellbisbal.

Acord per aprovar la subrogació per absorció en tots els drets i deures del lot 1 del contracte de disseny i impressió del llibre d'història sobre Castellbisbal: "Castellbisbal. Una història pota-roja. De l'antiguitat a 1979" corresponent als serveis d'identificació i elaboració del material gràfic, disseny i maquetació del llibre.

Precs i preguntes

Darrera actualització: 07.01.2022 | 14:49