Acta de la Junta de Govern Local del 4 de febrer de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del 28 de gener de 2022

Acord per aprovar l'acceptació de la subvenció per al recurs consistent en el fons de prestació "Programa sectorial per a la millora de camins municipals" atorgada per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla de concertació de la Xarxa de Governs Locals 2020-2023.

Acord per aprovar l'adhesió i concórrer en la convocatòria del Pla "Xarxa de Governs Locals 2020-2023" per a diferents projectes d'actuació dels recursos inclosos en el catàleg de serveis de l'any 2022.

Acord per aprovar la justificació de l'ajut atorgat per a l'estudi "El creixement urbanístic del terme municipal de Castellbisbal (1850-2000) corresponent a la convocatòria de la IV Beca de recerca sobre Castellbisbal.

Acord per aprovar desestimar la sol·licitud de denegació, interrupció i/o revocació de les ajudes municipals en relació amb un deute del menjador escolar del curs 2018-2019.

Acord per aprovar desestimar el recurs de reposició formulat i confirmar l'ordre d'enderroc de la instal·lació auxiliar de fusta i coberta de xapa ondulada a la parcel·la del carrer Siurana,12.

Acord per aprovar l'ordre de retirada d'un mòdul prefabricat metàl·lic amb porxo existent a la fina Mas García.

Acord per aprovar la pròrroga del contracte de servei de documentació, conservació preventiva i manteniment del Museu de la Pagesia.

Acord per aprovar la segona i última pròrroga del contracte del servei d'analítiques d'aigua del complex esportiu municipal Illa Esportiva.

Acord per aprovar la pròrroga del contracte del Lot 1 "Servei de punt d'informació i dinamització juvenil" i del contracte del Lot 2 "Servei d'orientació i assessoria acadèmica amb activitats adreçades a l'alumnat dels centres de secundària públics".

Acord per aprovar l'adjudicació del contracte del subministrament i instal·lació d'un sistema RFID (identificació per radiofreqüència) a la biblioteca municipal.

Acord per aprovar la liquidació de la indemnització per danys i perjudicis indemnitzables durant el període de suspensió del contracte amb motiu de la COVID-19 del servei de lleure i oci "Deskorda't" i "Connecta't" per a adolescents i joves de Castellbisbal.

Donar compte del decret número 150/2021 de 14.12.2021 dictat per la lletrada de l'Administració de Justícia del Jutjat Contenciós Administratiu número 10 de Barcelona.

Precs i preguntes

Darrera actualització: 11.02.2022 | 10:54