Acta de la Junta de Govern Local del 4 de març de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del 25 de febrer de 2022

Acord per aprovar l'adhesió de l'Ajuntament de Castellbisbal al manifest "Contra l'exclusió financera, serveis bancaris públics" impulsat per l'Ajuntament del Prat de Llobregat.

Acord per aprovar la minuta del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Castellbisbal i el Consell Comarcal del Vallès Occidental per al desenvolupament del programa Referents d'Ocupació Juvenil.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Colla Sardanista Marinada de Castellbisbal per a la programació d'activitats culturals durant l'any 2021.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Diables de Castellbisbal per a la programació d'activitats culturals durant l'any 2021 i requerir reintegrament de l'import que han renunciat a justificar.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Cuca de Castellbisbal per a la programació d'activitats culturals durant l'any 2021 i requerir reintegrament de l'import que han renunciat a justificar.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Escola Benviure de Castellbisbal per dur a terme activitats i projectes desenvolupats durant l'any 2021.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Club Escacs Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar els preus públics per al curs d'Excel nivell mitjà per a l'any 2022.

Acord per aprovar la denegació de l'atorgament de la pròrroga de llicència urbanística per a la construcció de nau industrial sense ús determinat al carrer Coure, número 3.

Acord per aprovar desestimar la sol·licitud i considerar no atorgada per silenci administratiu la llicència urbanística per a la construcció d'un habitatge unifamiliar aïllat amb piscina al passeig Ametllers, número 8.

Acord per aprovar la liquidació definitiva del contracte i la devolució de la garantia definitiva dipositada al contracte del Lot 2 (centres educatius) de serveis de neteja d'edificis i vehicles municipals i subministrament de material higiènic.

Acord per aprovar la primera pròrroga del contracte del servei del transport adaptat per a persones amb discapacitat a centres de treball i altres.

Acord per aprovar incorporar la modificació no substancial de la llicència municipal ambiental per a una activitat de magatzem de transitaris a la nau del carrer Química, número 1-3.

Precs i preguntes.

Darrera actualització: 18.03.2022 | 17:58