Acta de la Junta de Govern Local del 6 de maig de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del 29 d'abril de 2022.

Acord per aprovar l'adhesió de l'Ajuntament de Castellbisbal a la celebració del Dia de les Infermeres 2022, e l12 de maig, impulsat pel Col·legi d'Infermeres i Infermers de Barcelona.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Associació de Propietaris de la urbanització Costablanca de Castellbisbal per a la programació d'activitats culturals durant l'any 2021.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Escola Mare de Déu de Montserrat en concepte de les diferents activitats i projectes desenvolupats durant l'any 2021.

Acord per aprovar  el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2022 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Club Mindundis Team per dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar l'acceptació de l'ingrés de la documentació de la Junta de Compensació del Polígon Industrial Sant Vicenç a l'Arxiu Municipal.

Acord per aprovar la suspensió inicial del tràmit d'aprovació inicial del projecte de Pla Especial Urbanístic de protecció de la masia de Can Santeugini fins l'esmena de les deficiències detectades.

Acord per aprovar la concessió de llicència urbanística per condicions tres espais de barbacoa en una finca amb accés des de la carretera BV-1501 (Parc de les Aigües de Castellbisbal).

Acord per aprovar l'ordre d'enderroc d'una edificació auxiliar amb ús indeterminat a la parcel·la 47 del sector sud de Can Nicolau de Dalt per no disposar de l'oportú títol habilitant i declarada expressament il·legalitzable.

Acord per aprovar el conveni de col·laboració entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l'Autoritat del Transport Metropolità, l'Ajuntament de Castellbisbal i l'empresa Transportes Generales de Olesa, SAU per a la millora dels serveis de transport de viatgers per carretera per a l'exercici 2022.

Acord per aprovar l'adjudicació del contracte de subministrament de bosses compostables de 10 litres per fomentar la recollida selectiva de la fracció orgànica de residus municipals a les llars de Castellbisbal.

Acord per aprovar l'adjudicació del contracte del LOT 1 del subministrament del maquinari per al nou sistema de SGBDR Oracle.

Acord per aprovar l'adjudicació del contracte del servei de manteniment i assistència tècnica del sistema d'informació geogràfica municipal de Castellbisbal.

Acord per aprovar l'adjudicació del contracte de les obres de reparació i millora de la pavimentació de vàries cruïlles de carrers de Castellbisbal, l'any 2021.

Donar compte de la sentència número 133/2022 de data 3.5.22, dictada pel Jutjat Contenciós-Administratiu número 4 de Barcelona..

Precs i preguntes.

Darrera actualització: 16.05.2022 | 10:36