Acta de la Junta del Govern Local del 26 d'agost de 2022

ORDRE DEL DIA

Acord per aprovar l'expedient ordinari per a la contratació dels serveis de comunicació i gestió de xarxes socials de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Acord per aprovar l'adjudicació de les obres de remodelació i millora de l'àrea de jocs infantils de la plaça Lluís Companys a l'empresa URBE SBD SL.

Acord per aprovar, inicialment, la modificació per segon cop del contracte del servei de neteja, desinfecció i subministrament de material higiènic als edificis municipals, escoles i complex Illa Esportiva.

Acord per aprovar la convessió de llicència urbanística sol·licitada per la Sra. Verónica Sastre Cabezas per l'acabament de les obres de construcció d'habitatge unifamiliar aïllat, amb planta baixa sense ús, conexxió a clavegueram i gual, al carrer Bonaigua núm. 20.

Acord per ordenar a la Sra. Maria Párraga Martínez la retirada de la caseta prefabricada situada a la seva parcel·la del carrer Ebre núm. 1.

Acord per ordenar al Sr. Juan Cabañero Paños l'enderroc del tancament de la parcel·la realitzat i la restauració del moviment de terres al seu estat original, al passatge Migjorn núm. 4.

Acord per ordenar al Sr. Ramón Torres Puig l'enderroc de les obres de reforma integral de l'habitatge situar al carrer Roser núm. 6.

Acord per ordenar a la societat EDAINA VENTURES SL (propietària) i als senyors José Luis Leon Panella i Gisela Marti Camero (promotors) l'enderroc de les obres de reforma interior de l'habitatge situat al passeig Sant Llorenç núms. 9-11.

 

Precs i preguntes.

 

Darrera actualització: 16.09.2022 | 13:23