Il·luminem el comerç! Il·luminem Castellbisbal!

Del 25 de novembre al 25 de desembre de 2020 de 10:55 a 00:00

Aquest Nadal, il·luminem el comerç! Festa d'encesa dels llums de Nadal.

Enguany celebrem la festa d'encesa de llums de Nadal des de casa!

Aquest any està sent un any difícil. I encara no sabem fins quan durarà. És impactant dir-ho així, però acceptar-ho és el primer pas per afrontar aquesta realitat que ens ha tocat viure i contra la qual lluitem dia a dia. La Covid-19 afecta la nostra salut, la nostra economia i les nostres relacions.

Uns dels sectors més castigats d’aquesta crisi sanitària, i que mereixen tot el nostre suport, són la restauració i el petit comerç local, que estan fent esforços gegants per adaptar-se i continuar donant-nos aquell servei de proximitat que només ells saben oferir amb tanta estima i dedicació.

Sovint, ens oblidem del valor que té sortir de casa i tenir a quatre passes tot allò que necessitem. El comerç local és un motor invisible que es desperta cada dia ple d’energia i que, en moments com aquest, en què el més fàcil seria defallir, treballen i s’esforcen com mai per seguir oferint un servei de qualitat. Ells són el clar exemple de l’esperança, de què ens hem d’encomanar per tenir clar que d’aquesta, ens en sortirem.

Per elles i ells, que estan cada dia al peu del canó i per totes i tots vosaltres que ho patiu des de casa vostra, aquest any us volem convidar a il•luminar el Nadal plegats. Som un poble d’aigua i de llum, i és per això que el divendres, 4 de desembre a les vuit del vespre, us convidem a sortir a finestres, portes i balcons per participar en l’encesa de la il·luminació nadalenca amb bengales.

Encenguem-les, tanquem els ulls i demanem un desig. Per un futur ple d’esperança i per unes bones festes: Il·luminem el comerç, il·luminem Castellbisbal!

Instruccions per participar-hi

  1. Guardeu-vos la data a l’agenda: divendres 4 de desembre
  2. A partir de les 19.45 hores, es dispararan al cel 3 coets (un cada 5 minuts) perquè us prepareu a les finestres, portes o balcons. 
  3. Tanqueu els llums. Tingueu a mà les bengales i un encenedor. A les 20.00 hores, amb l'esclat del tercer coet, enceneu les bengales, moveu-les i a fer llum!Quan s'apaguin, dediqueu un aplaudiment ben fort de suport al nostre comerç local.
  4. Compartiu les vostres fotos i vídeos a Instagram amb l’etiqueta #ILUMINEMCASTELLBISBAL.

Comprant al comerç local, Il·luminem Castellbisbal!
 

Darrera actualització: 2.01.2024 | 17:13