Des de l'Alcaldia

Dimecres, 30 de setembre de 2015 a les 18:31

Setembre 2015

Corren nous temps i són temps de canvi. La crisi dels refugiats a Europa, o la crisi del bipartidisme a Espanya, les eleccions al Parlament de Catalunya, o un nou govern a Castellbisbal, des del més global al més local, tots aquests esdeveniments tenen una incidència en el nostre dia a dia.

A Castellbisbal hem iniciat una nova etapa, amb un ferm compromís per part del nou equip de govern cap a la ciutadania, de canviar el rumb del nostre poble en allò important, com són el progrés econòmic i la justícia social, però també en tot allò que millori el benestar de la ciutadania i que influeix en el nostre dia a dia. Progrés econòmic que ha d’anar acompanyat de creació de llocs de treball; justícia social per ajudar els que ho necessitin i no només uns quants; major benestar de la ciutadania, que aconseguirem a través de la proximitat, de tenir una relació constant i saber què us preocupa i què necessiteu les veïnes i els veïns de Castellbisbal.

La meva experiència personal al capdavant de l’Ajuntament m’ha facilitat poder començar a treballar des del primer dia i això ho comprovareu en les pàgines “Els primers 100 dies. Passem comptes” i també en l’agenda que publicarem ben aviat en el web municipal. Són exercicis de transparència i de bon govern que ens exigim com un deure inexcusable cap a la ciutadania.

Volem marcar diferències no sols en la gestió municipal, sinó també en les maneres de fer. Creiem en una Administració eficient, poc burocratitzada, amb un funcionariat autònom i al servei del ciutadà (tot el contrari del que ens hem trobat).

I aquest canvi no el farem sols, perquè volem comptar amb la col·laboració, la participació i l’opinió de tothom: els ciutadans, les entitats i les associacions, el comerç i l’empresa, i també amb la resta de les formacions polítiques que formen el consistori. Tots comptem en aquest projecte de construir un millor Castellbisbal i tots som necessaris.

Cadascun dels dos grups que formem l’equip de govern tenim uns compromisos adquirits amb els ciutadans i estem treballant, paral·lelament a la feina de gestionar l’Ajuntament, per concretar un pla d’acció municipal que ha de marcar el nostre full de ruta durant aquests propers quatre anys.

Personalment podeu tenir la seguretat que treballem per acomplir els compromisos adquirits. Un exemple d’aquest compromís el trobareu en les ordenances fiscals que aprovarem en el Ple del mes d’octubre i que ja us avanço que significaran una rebaixa de la càrrega fiscal que hem estat suportant tots aquests anys els ciutadans de Castellbisbal.

Treballem per vosaltres, complim promeses.

Darrera actualització: 07.03.2018 | 17:42