Compromesos amb la ciutadania

Dijous, 19 d'octubre de 2017 a les 00:00

Octubre 2017

Catalunya viu un moment d’excepcional transcendència que requereix dels polítics estar a l’alçada. En l’àmbit local, des del govern hem tingut clar que el nostre compromís era amb la gent i amb la defensa dels drets fonamentals. I això és el que ha guiat totes les nostres accions a l’Ajuntament, facilitant l’exercici del dret a l’opinió, a la reunió, i a decidir, sigui quina sigui l’opció que defensi cada persona.

I ho hem fet amb la màxima rigorositat, sense posar en risc l’Ajuntament que ens representa a tots, i sense destinar ni un sol euro de la hisenda municipal a la celebració del Referèndum o de qualsevol altre acte relacionat.

Hem demostrat compromís amb Castellbisbal, amb la ciutadania, i sobretot, cap a la democràcia. Ho hem fet defugint individualitats, tenint present sempre la col·lectivitat. Una part de la població ha agraït aquesta posició i la gran majoria l’ha respectada, però és impossible acontentar  tothom: també hem d’encaixar les opinions contràries. Som al costat de la gent i som al carrer cada dia per poder escoltar tothom. Després, cal actuar amb equilibri.

Però per a nosaltres, treballar pel poble és la prioritat, i amb aquest compromís seguim activant grans projectes: la finalització dels col·lectors de Can Costa; l’inici de les obres dels horts urbans; l’acabament de la primera fase de les obres de Can Pedrerol de Dalt; o les millores en el transport urbà i en el CAP Dr. Joan Planas. Projectes que potser no seran històrics ni èpics, però que milloraran, sens dubte, el dia a dia dels veïns de Castellbisbal i ens ajudaran a seguir progressant com a poble.

Darrera actualització: 19.01.2018 | 15:45