Ajuts als propietaris d’habitatges en règim de lloguer afectats per la Covid-19

Dimecres, 1 de juliol de 2020 a les 00:00

Fins al 31 de desembre de 2020

Què és?

Aquests ajuts econòmics estan adreçats a les persones propietàries d’habitatges en règim de lloguer a famílies o persones en situació de dificultats econòmiques sobrevingudes com a conseqüència de l’estat d’alarma.

L’Ajuntament de Castellbisbal promou aquesta subvenció amb la finalitat de donar ajuts econòmics a aquells propietaris que per iniciativa pròpia i sensibilitat social hagin o vulguin facilitar mesures de suport econòmic a persones arrendatàries que s’han vist afectades de forma negativa en la seva situació econòmica familiar per causa de la Covid-19.

Què es subvenciona?

L’ajut econòmic que es concedirà és:

  • Import equivalent al 50% de la quota de l’IBI de 2019 corresponent a l’habitatge objecte del contracte de lloguer.
  • Import equivalent al 50% de la quota del Tribut Metropolità 2019 corresponent l’habitatge objecte del contracte de lloguer.

En el cas que una mateixa persona sigui propietària de més d’un habitatge en règim de lloguer podrà sol·licitar l’ajut per a cadascú d’ells.

Qui pot sol·licitar els ajuts?

Les persones beneficiàries hauran de complir els requisits següents:

  • Tenir la propietat de l’habitatge en règim de lloguer pel que s’hagi aplicat un descompte o moratòria al seu arrendatari amb motiu justificat de pèrdua de possibilitats econòmiques causat per la Covid-19.

Tràmit

Consulteu la manera com fer la sol·licitud en aquest enllaç

Més informació

Contacteu amb els Serveis Socials de l'Ajuntament

Darrera actualització: 19.10.2020 | 10:02