Mesures de desconfinament

Dilluns, 6 d'abril de 2020 a les 07:30

Les fases de desconfinament a Catalunya s’apliquen per regions sanitàries. Castellbisbal és un dels 8 municipis catalans que té una part de la població que pertany a una regió sanitària (Àrea Metropolitana Sud) i una altra part a una altra (Àrea Metropolitana Nord).

A la regió de l'Àrea Metropolitana Sud, que comprèn l’àmbit territorial del l'Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Garraf i el Barcelonès Sud (Hospitalet de Llobregat), pertanyen la població de la zona de:

  • Can Santeugini
  • Les Casetes de Ca n'Oliveró
  • Costablanca i
  • la Colònia del Carme

La resta de nuclis de població de Castellbisbal, formen part de la regió de l'Àrea Metropolitana Nord, que comprèn l’àmbit territorial del Barcelonès Nord (Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs), el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

Consulteu en aquest document, la regió sanitària que us pertany.

Fase 1

Castellbisbal ha entrat, el 25 de maig de 2020,  a la Fase 1 de la desescalada.

Consulteu què es pot fer i què no en la Fase 1

Horaris passejades i esport

Continua vigent l’Estat d’alarma i, per tant, la restricció de la mobilitat a l’exterior continua limitada a activitats molt concretes.

Des del 26 d’abril, els menors d’edat fins a 13 anys poden sortir a passejar acompanyats d’una persona adulta, amb determinades limitacions.

Des del 2 de maig, està permés que les persones de 14 anys o més sortin a passejar i a fer activitat esportiva, amb determinades limitacions.

 

Darrera actualització: 25.05.2020 | 10:11