Encamina't

L'Encamina't és un programa que té com a objectiu afavorir l'assoliment de patrons de vida saludable i fomenta la pràctica continuada de l'activitat física. S'impulsa, conjuntament, des de les regidories d' Esports , Benestar Social i Salut Pública .


Tot i que s'adreça a la població en general, està especialment pensat per a aquelles persones que per la seva activitat diària estan més exposades al sendentarime, a les que pateixen sobrepès o a aquelles propenses a adquirir factors de riscos cardiovasculars. En definitiva, però, l'Encamina't és per a totes aquelles persones que gaudeixen caminant.

Un programa. Dues rutes
Actualment, l'Encamina't proposa dues rutes per zones properes al centre urbà de Castellbisbal. Es tracta de dos itineraris que porten per nom Encamina't i Encamina't.2

Encamina't

L'Encamina't uneix el centre urbà amb el carrer de Santa Rita travessant el polígon industrial Castellbisbal Sud. La ruta és utilitzada per persones de totes les edats que la fa totalment o només en part i, a més, s'hi pot trobar fent caminant o corrent. Popularment, se la coneix com a Ruta del colesterol.

Powered by Wikiloc

Encamina't .2

Fruit de l'èxit d'aquest primer camí, l'Ajuntament ha posat en marxa un segon itinerari per tal d'oferir als usuaris un nou recorregut que els permeti variar. D'aquesta manera, l'Encamina't .2 es va presentar el passat dia 5 de setembre.

El nou itinerari proposa una ruta que, partint de l'Institut escola Les Vinyes, porta fins a les urbanitzacions de Can Costa i Can Campanyà. Es tracta d'un recorregut circular que passa per l'avinguda dels Roures i el carrer Avet (a Can Costa) i arriba la urbanització de Can Campanyà. Allà, enfila l'avinguda Gayarre i puja fins a l'avinguda de Lluís Millet des d'on s'emprèn el camí de tornada per l'avinguda de Francesc Tàrrega i el carrer dels Artesans. En total, cinc quilòmetres que transcorren per carrers i polígons industrials.

Darrera actualització: 04.07.2019 | 14:14
Darrera actualització: 04.07.2019 | 14:14