Fons Jordi Mumany i Sardà

Jordi Mumany i Sardà va nèixer a Castellbisbal el 27 de juliol de 1929 i va morir a la mateixa població el 25 de desembre de 2010, casat amb Maria Teresa Comellas i Mimó, i amb un únic fill. La seva vida professional es va desenvolupar en dos àmbits diferents: per una part com a funcionari de l'Ajuntament de Castellbisbal, i com a gestor administratiu i corresponsal de banca durant diversos anys. Més enllà d'aquesta activitat de caràcter professional, destaca per la seva implicació en el món cultural del municipi. Va actuar en nombroses obres de teatre com a actor amateur dins dels elencs teatrals, primer el parroquial, i del Casal més tard, amb actuacions al saló del Bar l'Aranya, al Casal Cultural i Recreatiu i a diverses poblacions.

El fons documental ens permet resseguir tant la trajectòria vital com la professional de Jordi Mumany, i conèixer diversos aspectes de la vida diària de Castellbisbal durant els anys 50 i 60 del segle XX. Està format per 0,55 metres lineals de documents, amb un total de 696 documents en paper, 129 fotografies i 18 carpetes, inventariats en un total de 175 registres d'arxiu. Ha ingresat a l’Arxiu fruit d’una donació duta a terme per Jordi Mumany i Sardà i una altra de Jordi Arís i Elias, les dues formalitzades el 16 de febrer de 2015.

Podeu obtenir més informació del fons consultant els documents que trobareu a la barra lateral dreta o fent clic en els enllaços que presentem a continuació:

Darrera actualització: 12.06.2023 | 17:18
Darrera actualització: 12.06.2023 | 17:18