Ajuts COSME per fomentar la sostenibilitat i l'economia circular de la indústria de la moda

Dijous, 31 d'octubre de 2019 a les 17:14

Fins al 17 de desembre de 2019

Objectiu

Millorar la competitivitat i l’impacte mediambiental de la indústria europea de la moda creant capacitats i donant suport als petits negocis (pimes, dissenyadors i startups) del sector. El resultat consistiria a esdevenir més sostenible i transformar el seu model de negoci en un més circular.

L’objectiu principal de les accions elegibles són:

  • Facilitar cooperació més enllà de les fronteres per donar suport a la transferència de coneixement i millors pràctiques en la moda sostenible i circular
  • Organitzar la creació de capacitats i donar suport a activitats als negocis de la indústria que vulguin esdevenir més sostenibles i tenir una economia circular.
  • Proporcionar suport tècnic i financer a les pimes, dissenyadors i startups per permetre l’ampliació d’aplicacions innovadores, productes, processos o idees per una moda sostenible i circular.

Tipus d'ajuts

El consorci donarà suport financer a entre 25 i 35 partenariats en els quals almenys un membre sigui una pime, microempresa o autònom professional. El suport financer serà d’entre 10.000 i 15.000 euros.

Data límit presentació sol·licituds

17 de desembre de 2019

Més informació aquí

 

Darrera actualització: 31.10.2019 | 17:26