Compartir cotxe i/o aparcament

Us presentem l'opció de compartir el vostre cotxe i, fins i tot, el pàrquing. 

La iniciativa neix de la voluntat de l'Ajuntament de Castellbisbal per fomentar entre la població un ús més racional del vehicle. El servei consisteix a facilitar la trobada de persones que estan interessades a compartir el cotxe privat a l'hora de fer un viatge, ja sigui per anar a treballarper anar a la universitat o  per anar de viatge

Mitjançant el servei veureu on line les persones que estan inscrites per fer un viatge semblant al vostre. A través del correu electrònic us podreu posar en contacte amb elles. Veureu quines són les seves preferències, si disposen o no de cotxe, el motiu del viatge, i tot un seguit de dades per fer més fàcil la trobada de companys i companyes de viatge. Podreu deixar un missatge electrònic a aquelles persones que considereu que són adients per compartir un mateix viatge. Tot de manera immediata i sense intermediaris.

Aquest tipus d’accions suposen millorar la mobilitat de les vies de comunicació, un estalvi evident de recursos energètics i reduir les emissions de CO2 cap a l’atmosfera.

Departament de Medi Ambient

Av. de Pau Casals, 9 - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Telèfon: 93 772 02 25
Adreça electrònica: mediambient@castellbisbal.cat
Horari:  
De dilluns a divendres, de 08.00 a 15.00 hores
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 11.07.2023 | 09:20