Armari Solidari

Què és?

L'Armari Solidari és un punt de recollida de roba i calçat de segona mà on tothom té accés a peces en bon estat, amb els quals cobrir les necessitats bàsiques. Aquesta acció solidària, promoguda per l’entitat Gent Solidària de Castellbisbal des de l’any 2014, neix amb l’objectiu de donar un cop de mà als col·lectius més vulnerables i, alhora, donar una segona vida a la roba que ja no utilitzem, promovent a més de la solidaritat i l’altruisme, una economia circular per un model de consum més sostenible.

Quan? 

Cada primer divendres del mes, l’Armari Solidari està obert al públic per la tarda de 17.30 a 20.30 hores. Si en aquesta franja d’horaris no poguéssiu venir, teniu l’opció de sol·licitar una cita per correu a serveis.socials@castellbisbal.cat o trucant al telèfon 93 722 00 55 de Can Margarit. 

On?

Al carrer Sant Joan número 2, al primer pis. L’espai ha sigut millorat i ampliat des del març de l’any passat perquè tant voluntaris com consumidors puguin accedir o disposar la roba i el calçat. 

Vols donar la teva roba?

Si esteu interessats o interessades en col·laborar amb l’Armari Solidari i donar tota la roba i calçat que no es faci servir i que estiguin en bones condicions, us podeu adreçar al local cada primer divendres del mes. 

Contacteu amb nosaltres

L'Armari Solidari

Darrera actualització: 23.11.2022 | 14:27
Darrera actualització: 23.11.2022 | 14:27