Adhesió al Protocol del Circuit de la Xarxa d’Espais Escènics Municipals de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona

Dijous, 28 de gener de 2021 a les 00:00

2021-2024

L’Ajuntament de Castellbisbal, en la sessió de la Junta de Govern Local del dia 9 d’octubre de 2020, ha aprovat l’adhesió de l’Ajuntament de Castellbisbal al Protocol del Circuit de la Xarxa d’Espais Escènics Municipals de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, per al període 2021-2024. Aquest Circuit és un programa gestionat per l’Oficina de Difusió Artística.

El protocol té per finalitat formalitzar la relació entre els ens locals que gestionen els espais escènics de la demarcació de Barcelona i la Diputació de Barcelona, i principalment crear una xarxa per impulsar les programacions artístiques estables municipals, proposar i coordinar serveis de suport tècnic i econòmic, així com assessorar als ens locals en matèria de difusió artística. Per aquest motiu, l’adhesió al protocol és un requisit indispensable per tal que l’Ajuntament pugui obtenir suport econòmic i fer ús dels serveis que s’ofereixen als ens locals adherits. 

La vigència del Protocol serà des de l’1 de gener de 2021 fins el 31 de desembre de 2024, amb possibilitat de pròrroga expressa per un període de dos anys més.

Per a més informació: https://www.diba.cat/web/oda/circuit

Darrera actualització: 28.01.2021 | 12:34