Biblioteca Municipal

Coneixeu-nos!

Horaris

Agenda

Qui som?

La Biblioteca Municipal Josep Mateu i Miró és un servei públic municipal i gratuït; l'Ajuntament la gestiona en conveni amb la Diputació de Barcelona. Forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Ofereix a tots els ciutadans l’accés a informació, coneixement, cultura, educació i lleure en diferents suports documentals.

Des del 21 de maig de 2011, està ubicada a un edifici de nova planta de 1.363 m2 distribuïts en dues plantes.

Línies d’actuació

Volem una biblioteca que sigui capaç d’adequar els seus serveis als nous reptes i necessitats de la ciutadania amb la flexibilitat i l’adaptabilitat necessàries per afrontar una realitat cada vegada més canviant.

Volem que la Biblioteca sigui percebuda com un centre amb capacitat de resolució de problemes i de necessitats concretes relacionades amb la cerca d’informació, la formació, el lleure i la lectura. I esdevingui, amb el temps, un espai públic de comunicació, de participació i d’intercanvi. En definitiva, un espai per al desenvolupament de les persones i per al desenvolupament social, cultural i econòmic de la comunitat de la que forma part.

Contacteu amb nosaltres

Biblioteca Municipal Josep Mateu i Miró

També ens trobareu a les xarxes socials

ACTIVITATS

Darrera actualització: 14.10.2020 | 12:57