Conversa per a mares

Dilluns, 28 de juliol de 2014 a les 17:35

El Casal Infantil el Mirador desenvolupa el projecte educatiu Conversa per a mares que té per objectiu aconseguir que les dones estrangeres entenguin el català.

Els responsables d'aquesta iniciativa són els mateixos monitors d'El Mirador que destaquen el fet que les persones que hi participen mostren molta voluntat, implicació i ganes de participar, la qual cosa, segons expliquen, els anima a continuar endavant amb aquest projecte.

 

Conversa per a mares es va iniciar després que els monitors del casal detectessin que algunes dones eren incapaces de comunicar-se amb els mestres, metges o professionals de l'Ajuntament perquè desconeixien el català. En aquests casos, necessitaven que una tercera persona els fes de traductora. 

 

Amb Conversa per a mares, El Mirador pretén aconseguir que totes elles assoleixin uns coneixements mínims de comprensió i d'expressió oral en llengua catalana per tal que puguin afrontar, totes soles, les situacions més quotidianes en què es poden trobar.

 

Metodologia pràctica

Per tal d'implicar les alumnes i fomentar la seva participació, les classes segueixen una metdologia basada en la pràctica oral i en mantenir una relació permanent entre els monitors i les mares.

Darrera actualització: 08.07.2019 | 11:22