Les obres dels carrers Orient, Sant Marc, Miquel Blanch i la Plaça del Joc començaran a principis d'any

Dijous, 3 d'agost de 2017 a les 12:03

El finançament dels treballs anirà a càrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que invertirà més de 700.000 euros en la reurbanizació d’aquesta zona del nucli antic.

L’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han presentat públicament el projecte de reurbanització dels carrers Orient, Sant Marc, Miquel Blanch i la Plaça del Joc. L’objectiu d’aquestes obres, que està previst que comencin a principis de l’any vinent, és transformar aquests carrers del nucli antic en espais que facilitin un ús prioritari i més segur per als vianants i aconseguir una plataforma única, sense distinció entre voreres i calçada, que doni continuïtat a la ja existent en el carrer Major.

Una quarantena de veïns van assistir a l’acte de presentació de les obres, que va tenir lloc el passat 27 de juliol a la sala d’actes de l’Ajuntament. Durant la reunió, els arquitectes de l’AMB responsables de la redacció del projecte van informar detalladament en què consistiran els treballs i els serveis que es renovaran, que bàsicament són el clavegueram, l’aigua potable, l’electricitat, la telefonia i la fibra òptica.

Les obres, que tindran una durada aproximada de set mesos, compten amb un pressupost d’execució de 704.958,39 euros (IVA inclòs), que finançarà íntegrament l’AMB.

 

Darrera actualització: 16.02.2018 | 13:29