Mobilitat Sostenible

El trànsit de vehicles a motor és, des de fa anys, una de les principals fonts de contaminació ambiental i acústica del nostre entorn. Per això, impulsar les energies alternatives en els vehicles, reduir l'ús del vehicle, introduir noves tecnologies de gestió de la mobilitat o facilitar el transvasament cap als modes més eficients són algunes de les apostes que fa l'Ajuntament de Castellbisbal per millorar la qualitat ambiental del municipi i complir els objectius que marca la normativa europea.

Un model de mobilitat sostenible és un model saludable i baix en carboni, que té com a prioritat la qualitat de vida urbana i el benestar col·lectiu, així com crear un espai públic confortable que afavoreixi la convivència ciutadana.

Ús de la bicicleta

Tant el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible com el Pla d'acció per millorar a la qualitat de l'aire a 13 municipis del Baix Llobregat i el Pla supramunicipal per la qualitat de l'aire al Vallès Occidental incideixen en la necessitat de promocionar l'ús de la bicicleta com a alternativa de transport més sostenible i respectuosa. 

El 25 d'octubre de 2021, el Ple de l'Ajuntament ha aprovat el Pla estratègic de la bicicleta de Castellbisbal.

Carrils bici

2021. L'Ajuntament obre el carril bici entre el nucli urbà i el c. Santa Rita.

Altres serveis municipals per a una mobilitat sostenible

Darrera actualització: 03.11.2021 | 13:15