Mobilitat Sostenible

El trànsit de vehicles a motor és, des de fa anys, una de les principals fonts de contaminació ambiental i acústica del nostre entorn. Per això, impulsar les energies alternatives en els vehicles, reduir l'ús del vehicle, introduir noves tecnologies de gestió de la mobilitat o facilitar el transvasament cap als modes més eficients són algunes de les apostes que fa l'Ajuntament de Castellbisbal per millorar la qualitat ambiental del municipi i complir els objectius que marca la normativa europea.

Un model de mobilitat sostenible és un model saludable i baix en carboni, que té com a prioritat la qualitat de vida urbana i el benestar col·lectiu, així com crear un espai públic confortable que afavoreixi la convivència ciutadana.

Usa el transport públic

Consulta totes les opcions de transport públic que tenim a Castellbisbal a www.castellbisbal.cat/transport.

Ús de la bicicleta

Tant el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible com el Pla d'acció per millorar a la qualitat de l'aire a 13 municipis del Baix Llobregat i el Pla supramunicipal per la qualitat de l'aire al Vallès Occidental incideixen en la necessitat de promocionar l'ús de la bicicleta com a alternativa de transport més sostenible i respectuosa. 

El 25 d'octubre de 2021, el Ple de l'Ajuntament ha aprovat el Pla estratègic de la bicicleta de Castellbisbal.

Carrils bici

2021. L'Ajuntament obre el carril bici entre el nucli urbà i el c. Santa Rita.

Altres serveis municipals per a una mobilitat sostenible

Darrera actualització: 05.06.2023 | 17:46
Darrera actualització: 05.06.2023 | 17:46