Autorització d'accés en vehicle a l'illa de vianants del nucli urbà

Dimecres, 6 de juny de 2018 a les 00:00

A partir del 15 de juny de 2018 l'accés en cotxe al centre del poble, al tram que va des del carrer del Sol i el carrer de l'Estació, serà exclusiu per a vehicles autoritzats que són, amb caàcter general: veïns i comerciants de la zona pacificada i vehicles de càrrega i descàrrega entre les 7.00 i les 14.00 hores, els dies feiners.

Els vehicles de càrrega i descàrrega, si accedeixen a la zona de vianants dintre de l'horari establert (de 7.00 a 14.00 hores, en dies feiners) no caldrà que facin aquest tràmit. Fora d'aquest horari, caldrà comunicar-ho prèviament o, com a màxim, durant les properes 48 hores d'haver-hi accedit, emplenant aquest formulari de sol·lictud.

Per altres situacions, com per exemple l'accés per a familiars amb mobilitat reduïda o en cas d'acompanyament de gent gran i/o malalts, caldrà comunicar-ho prèviament o, com a màxim, durant les properes 48 hores d'haver-hi accedit, emplenant aquest formulari de sol·licitud.

Quan es pot tramitar?

En qualsevol moment

Servei responsable de la tramitació:

Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat

Quin cost té:

Gratuït

Quan es dóna resposta:

Amb la presentació de la sol·licitud es considerarà com autoritzat. Es contestaran només les peticions denegades, en un termini màxim de 10 dies. Silenci positiu.

Qui pot sol·licitar-ho:

Qualsevol persona que consideri que ha de tenir accés a l'illa de vianants del centre urbà en vehicle.

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Cal emplenar el formulari que us podeu descarregar de la columna lateral esquerra, en versió PDF autoemplenable, i lliurar-lo al registre general de l'Ajuntament, situat a l'avinguda de Pau Casals, 9. (Horari: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 hores). Si ho preferiu, el personal de l'OAC us facilitarà el formulari que haureu d'emplenar en el moment de tramitar la sol·licitud.

Darrera actualització: 26.03.2019 | 09:51