Horts urbans

L'Ajuntament ha posat en marxa un projecte per crear un espai d'horts urbans a Castellbisbal

Sorteig dels horts

En el sorteig públic per sortejar els 60 horts urbans, ha estat escollit, com a número de tall, el 79. Això significa que tindran hort les persones que participaven en el sorteig amb els números compresos entre el 79 i el 83 (ambdós inclosos) i entre els números 1 i 55 (ambdós inclosos).

Podeu consultar el resultat del sorteig fent clic aquí .
Podeu veure la ubicació de les parcel·les , feu clic aquí .

Per a més informació, feu clic aquí

Què són els horts urbans?

A l'Ajuntament, entenem els horts urbans com uns elements que combinen la funció productiva associada a l'autoconsum amb funcions socials, ambientals, educatives, culturals o de salut, entre d'altres. A més, creen espais de socialització, d'autoocupació i de lleure per a la ciutadania.

En relació amb l'espai urbà, els horts urbans en faciliten l'ús social, l'enriqueixen amb biodiversitat, en milloren la qualitat ambiental i el fan més saludable.

Procés de participació ciutadana

Per tal que tot això sigui possible i amb l'objectiu que els horts urbans arrelin al municipi i comptin amb la complicitat dels veïns, la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat ha desenvolupat un Procés de Participació Ciutadana per desenvolupar el projecte dels horts urbans.

Sol·licitud de parcel·les

Voleu optar a tenir un hort urbà municipal? Mitjançant els següents enllaços podreu tramitar la sol·licitud de llicències per a l'ocupació i ús temporal d'una parcel·la d'hort urbà municipal a Castellbisbal:

Consulteu aquí, la relació provisional de sol·licituds d'horts urbans municipals admeses i excloses de la convocatòria 2018.

Les persones interessades poden presentar al·legacions durant el període d’informació pública, del 13 al 19 d’abril de 2018.

La relació definitiva de sol·licituds admeses i excloses presentades en temps i forma es publicarà el 20 d’abril de 2018.

El sorteig públic d’adjudicació de les parcel·les tindrà lloc el 20 d’abril de 2018, a les 12 h a la Sala de Plens.

Normativa aplicable

Més informació

Poseu-vos en contacte amb el  Departament de Medi Ambient.